Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Ζορίστηκε...αλλα πέρασε..

Η άσχημη απόδοση του Ολυμπιακού αλλά και η αστοχία του Μήτρογλου παραλίγο να οδηγήσουν τον Ολυμπιακό στην παράταση και ενδεχομένως σε μπελάδες όσον αφορά την υπόθεση πρόκριση. Ο Πάντελιτς όμως σαν απο μηχανής θεός άνοιξε το σκορ στο 87ο λεπτό και χάρισε την νίκη-πρόκριση στον Ολυμπιακό.

Ο Valverde επέλεξε να παρατάξει την ομάδα με αρκετές αλλαγές δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους αναπληρωματικούς να αγωνιστούν.
O Ολυμπιακός του πρώτου ημιχρόνου ηταν κάκιστος και είχχε πολλά προβλήματα όσον αφορά την κυκλοφορία της μπάλας και την επιθετική του ανάπτυξη.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός ανέβασε την αποδοσή του με τις αλλαγές που πραγματοποίησε ο Valverde και τελικά ο Παντελιτς στο 87ο λεπτό έδωσε την πρόκριση.

Ενδεκάδες:

Ηλιούπολη: Μαράμας, Στεφανίδης, Ηλιούπολος, Φούφουλάς, Ουρόσεβιτς (65' Σικαλιάς), Κάμπας (75' Λεοντίου), Παραράς, Κατεμής, Κρητικός (58' Νατσέφσκι), Νικολόπουλος, Δημήτρης

Ολυμπιακός: Νικοπολίδης, Μοντέστο, Γκαλίτσιος, Ζαϊρί (50' Πάντελιτς), Χολέμπας, Μήτρογλου, Ρόμενταλ (72'), Νέμεθ, Ουρτάδο (59' Ντουντού), Γ. Παπαδόπουλος,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου